top of page

Σάβ 22 Οκτ

|

Tree Of Life

ΟΡΥΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η μεγάλη μας αγάπη για τον ορυκτό κόσμο και η επιθυμία μας να μοιραστούμε τη γνώση και την αλήθεια σχετικά με το θέμα αυτό, μας ώθησε στην διοργάνωση, 2 ιδιαίτερων σεμιναρίων, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2022. Τα σεμινάρια θα είναι μόνο στα ελληνικά / The seminars will be presented only in

Τα εισιτήρια δεν πωλούνται
Δείτε άλλες εκδηλώσεις
ΟΡΥΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΟΡΥΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

΄'Ωρα & Τοποθεσία

22 Οκτ 2022, 10:00 π.μ. – 23 Οκτ 2022, 5:00 μ.μ.

Tree Of Life, Markou Drakou 9, Larnaca 6011, Cyprus

Σχετικά με την εκδήλωση

Η μεγάλη μας αγάπη για τον ορυκτό κόσμο και η επιθυμία μας να μοιραστούμε τη γνώση και την αλήθεια σχετικά με το θέμα αυτό, μας ώθησε στην διοργάνωση, 2 ιδιαίτερων σεμιναρίων, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2022. Τα σεμινάρια θα είναι μόνο στα ελληνικά / The seminars will be presented only in Greek language. ------------------------------- • ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Tree Of Life Centre Μάρκου Δράκου 9, 6011 Λάρνακα

• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 22/10/2022, 10:00-14:00 Κυριακή 23/10/2022, 10:00-13:00 και 14:30-16:00

• ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: Δήμητρα Παράσχου Ψυχοθεραπεύτρια, Κρυσταλλοθεραπεύτρια, Human Design Practitioner, Jungian Archetypal Studies, μέλος και εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine / Παγκόσμιος Οργανισμός Ολιστικής Ιατρικής). ------------------------------- Πιο κάτω δίνεται περιγραφή των σεμιναρίων από την ίδια:

Στο 1ο σεμινάριο/εισαγωγή στον κρυσταλλικό κόσμο θα μιλήσουμε για τους Μύθους και τις Αλήθειες για τα ορυκτά:

- Τί ισχύει για τον καθαρισμό και τη φόρτιση τους. Θα αναφερθούμε στις πιο δημοφιλείς μεθόδους και θα αναφέρουμε με ιστορικά, γεωλογικά, πρακτικά και ενεργειακά στοιχεία για το τι ισχύει πραγματικά, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες μεθόδους καθαρισμού και φόρτισης για τα ορυκτά μας. - Ποια είναι τα τεχνητά ορυκτά και ποιό το παγκόσμιο γίγνεσθαι γύρω από την επεξεργασία των ορυκτών. - Πώς τα αποθηκεύουμε με ασφάλεια. - Τι ισχύει για τα τσάκρα αλλά και πώς μπορούμε να είμαστε συνειδητοί με την Γη ως οντότητα και την επαφή μας μαζί της. - Ποια είναι η επίδραση των ουράνιων σωμάτων στη δημιουργία των ορυκτών.

Θα δοθούν πληροφορίες μετά από πολυετή έρευνα και θα καλυφθούν πολλά θέματα, τα οποία είναι σημαντικά όχι μόνο για όποιον ξεκινά τώρα στον κόσμο των ορυκτών αλλά και για θεραπευτές και όσους θέλουν να εμβαθύνουν με ορθότητα στην κρυσταλλοθεραπεία. Στην ουσία το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί την βάση για την ενασχόληση μας με τους κρυστάλλους και σκοπός του είναι να ξεκαθαριστούν οι ορθές πρακτικές και χρήσεις των ορυκτών, καθώς και να αποκτηθεί ευρύτερη γνώση του τι συμβαίνει παγκοσμίως με τα ορυκτά!

Στο 2ο σεμινάριο ξεκινάμε με τις Βασικές Διατάξεις Κρυσταλλοθεραπείας, ένα σεμινάριο απαραίτητο και χρήσιμο για όποιον θέλει να μάθει τις βασικές δεξιότητες και χρήσεις των κρυστάλλων για προσωπική θεραπεία, ανάπτυξη και εσωτερική ευεξία. Διδάσκονται εύχρηστες διατάξεις καθώς και η φιλοσοφία δημιουργίας θεραπευτικών τεχνικών που ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητα του.

Θέματα που καλύπτονται: - Πώς λειτουργούν οι κρύσταλλοι. - Πώς συνδυάζονται χρωματικά. - Καθαρισμός, φόρτιση και ενεργοποίηση ορυκτών. - Βασικές διατάξεις για προστασία, αφθονία, αγάπη, υλοποίηση, ευεξία, κ.α. - Η σημασία της σύνδεσης μας με τους κρυστάλλους. Τα οφέλη από το σεμινάριο: - Γνώση του πώς να επιλέξουμε τους κατάλληλους κρυστάλλους για βασικές θεραπευτικές διατάξεις. - Μαθαίνουμε να συνδεόμαστε καλύτερα και αποτελεσματικότερα με τα ορυκτά μας. - Υλοποιούμε γρηγορότερα θεραπευτικούς στόχους. - Βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας μέσω της κρυσταλλικής ενέργειας. - Βελτιώνουμε την υγεία και την ευεξία μας σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια ημέρα, και μετά από το μεσημεριανό μας διάλλειμα, προχωράμε στο βιωματικό κομμάτι. Με απλές τεχνικές και καθοδηγούμενο διαλογισμό, δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με την κρυσταλλική ενέργεια και τα τσάκρα. Οι κρύσταλλοι που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι επιλεγμένοι ώστε να βιωθεί από τον καθένα μία υπέροχη εμπειρία, που θα ολοκληρώσει το διήμερο μας.

Για τα δύο σεμινάρια, θα δοθούν και πιστοποιητικά παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις σε μορφή pdf. ------------------------------- • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: - Αλίκη Δημητρίου Indigo Blue Ray Angel Holistic Trading and Wellness Consulting, Holistic Therapist, Μέλος CTAA (Complementary Therapists Accredited Association). - Εμμανουέλα Λαμπράκη Heal Your Life Workshops Leader and Life Coach. ------------------------------- • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: - Υπάρχει η επιλογή για κάποιον να επιλέξει να παρακολουθήσει ένα από τα δύο σεμινάρια, αλλά είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι, το δεύτερο σεμινάριο θεωρείται η συνέχεια του πρώτου και συνιστάται η παρακολούθηση και των δύο με προτεραιότητα το πρώτο, καθότι σε αυτό δίνονται βασικές πληροφορίες για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει το δεύτερο. - Κόστος Σεμιναρίων: €60 για το Σάββατο 22/10/2022, €120 ευρώ για την Κυριακή 23/10/2022, €165 αν κάποιος εγγραφεί και στα δύο σεμινάρια. - Πλήρη εξόφληση πριν την έναρξη των σεμιναρίων και αποστολή όλης της σχετικής ύλης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κάθε συμμετέχοντα. - ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ €30 ΜΕΧΡΙ 30/9/2022 (Το ποσό είναι μη επιστρεπτέο σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής. Το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συμμετοχή σε μελλοντικά σεμινάρια). - Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μικρά γεύματα στα διαλείμματα και μεσημεριανό για την Κυριακή 23/10/2022 όπως επίσης και πουγκάκι με κρυστάλλους. - Η Δήμητρα Παράσχου θα είναι διαθέσιμη για προσωπικά ραντεβού τη Δευτέρα 24/10/2022 στον χώρο θεραπειών του Indigo Blue Ray Angel στη Λάρνακα. ------------------------------- • ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΤΟΜΑ Ή ΣΕΛΙΔΕΣ:

- Αλίκη Δημητρίου (Τηλέφωνο: 99045793): www.facebook.com/ellania.apollonia

- Indigo Blue Ray Angel: www.facebook.com/IndigoBlueRayAngel

- Εμμανουέλα Λαμπράκη: www.facebook.com/emmanouela.lambraki

- Heal Your Life Workshops and Spiritual Life Coaching: www.facebook.com/louisehaylarnaca

- Δήμητρα Παράσχου: Κρυσταλλοθεραπεία - Ορυκτοθεραπεία www.facebook.com/crystal.therapygr

Κοινή χρήση αυτής της εκδήλωσης

bottom of page