ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

PERSONAL COACHING, WORKSHOPS, STUDY GROUPS & HOLISTIC SESSIONS

Αυτοκυριαρχία:

Αυτοκυριαρχία είναι η βαθιά επίγνωση του εαυτού, τόσο ώστε η δημιουργία της πραγματικότητας παύει να είναι αυτοματοποιημένη και γίνεται συνειδητά. Πηγάζει από εκείνο το πεδίο της βαθιάς αγάπης, της ενότητας των πάντων.

 

Σας προσκαλούμε σε αυτήν την διαδρομή της εξερεύνησης του κρυμμένου μας δυναμικού, των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και την Ανακάλυψης και Ανύψωσης του Αληθινού μας Εαυτού. Περπατά με μαζί σου και σε καθοδηγούμε βήμα βήμα προς τους κρυμμένους σου θησαυρούς.


Συγκλίνοντες δρόμοι σε αυτά τα εργαστήρια το Stargate, η φιλοσοφία της Louise Hay και του Love Yourself- Heal Your Life® και καθώς και η τεχνική του Δημιουργικού οραματισμού, συναντώνται δίνοντάς σου την απαραίτητη καθοδήγηση για να δημιουργήσεις μέσα από το Κβαντικό Πεδίο.

 

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

 • 5 Weeks Study Group
  Πολλαπλές ημερομηνίες
  Σάβ 03 Δεκ
  Tree Of Life
  03 Δεκ, 10:30 π.μ. – 12:30 μ.μ.
  Tree Of Life, Markou Drakou 9, Larnaca 6011, Cyprus
  Louise L. HAY "Μεταμόρφωσε τη ζωή σου" Μαθήματα Προσωπικής Ανάπτυξης. Τo πρόγραμμα είναι βασισμένο στην φιλοσοφία της Louise Hay και στο βιβλίο της "Μεταμόρφωσε τη Ζωή σου" καθώς και το "Ordering from the Cosmic Kitchen" της Patricia J. Crane, PhD. ---------------------------------------------------
 • Το Σύνολο των Δυνατοτήτων Σου
  10 Δεκ, 11:00 μ.μ. – 11:05 μ.μ.
  Larnaca, Markou Drakou 9, Larnaca 6011, Cyprus
  Σε αυτό το εργαστήριο έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις …. Το σύνολο των δυνατοτήτων για την ζωή ΣΟΥ! - Έχεις ποτέ αισθανθεί ότι δεν εκπληρώνεις το σκοπό της ζωής σου? -Γνωρίζεις ότι έχεις ταλέντα που ακόμα δεν έχεις εκφράσει? - Ρωτάς συχνά τον εαυτό σου, «Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει;»
logo.png